Основна цел екипа на Спектро Естетик е да предоставина своите клиенти висококачествени продукти и ефективни решения.

 

За постигане на тази цел ние разчитаме на висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и на качествени продукти с доказан произход.

 

За да гарантираме най-добро качество на обслужване на нашите клиенти, ние непрекъсното организираме презентации и обучения свързани с новите продукти и последните световни тенденции в областта на дерматологията и естетичната медицина.

 

Лекарите от екипа посещават всички международни конгреси по дерматология и венерология (EADV), както и всички курсове по естетична медицина (IMCAS, EMMA), където непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.

 

С какво се различаваме?

ВИСОКОЧКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, ПОДКРЕПЕНИ СЪС СЕРИОЗНИ КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

Всички продукти и технологии в Спектро Естетик са разработени от фирми, лидери в областта на дерматологията и естетичната медицина.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Лекарите от екипа са специалисти по дерматология и венерология към Университетската Александровска болница. Всички посещават международните конгреси по дерматология и венерология (EADV), както и всички курсове по естетична медицина (IMCAS, EMMA), където непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.

ОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ

Защото Вие сте нашата визитна картичка! Благодарим Ви за доверието!

НЕПРЕКЪСНАТИ ОБУЧЕНИЯ

За непрекъснато усъвършенстване на екипа ние непрекъснато организираме презентации и обучения в нашия демо-център. Тук младите специалисти от екипа могат да получат и обогатят знанията си, да видят най-новите технологии и тенденции в областта на естетичната медицина и дерматологията.

НЕЗАБАВНА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ВЪПРОС

За Вашата сигурност и комфорт нашите специалисти ще Ви предоставят пълна информация относно вида и състава на продуктите, както и всички сертификати на апаратурата, което гарантира безопасни и дълготрайни резултати.

Екип Спектро Естетик

Екип Спектро Естетик: Д-р Емил Тодоров Бърдаров

Д-р Емил Тодоров Бърдаров е клиничен ординатор. Завършва медицина през 1992 година. В София. Придобива специалност през 1997 година. Автор или съавтор e на 12 публикации. Участник в 21 национални и международни Конгреса.

Екип Спектро Естетик: Мария Стоянова

Мария Стоянова – кинезитерапевт

Екип Спектро Естетик: Гергана Петкова

Гергана Петкова – мениджър