До 01.01.2021 всеки ден -25% за ВСЯКА лазерна процедура при индивидуален план!

До 01.01.2021 всеки ден -25% за ВСЯКА лазерна процедура при индивидуален план!

При комбинирани терапии по ваш индивидуален план можете да вземете 25% намаление за всяка лазерна процедура от портфолиото ни до края на годината БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ на времето, в което часът ви да бъде резервиран в рамките на настоящата календарна година!

 

За целта – заповядайте при нас за:

Безплатна дермо-естетична консултация
Индивидуален план за дермо-естетични комбинирани терапии и лечения, съобразно вашите нужди, включващ: инжекционни мезотерапии, филъри, лазерни и химически пилинги, подходяща лечебна и поддържаща козметика.
Трябва да имате поне една ПЛАТЕНА процедура от съставения план и… можем да резервираме вашия час за лазерна процедура с 25% намаление в желания от вас конкретен час (ако е свободен, разбира се) без ограничение в часовия пояс.

 

И за да е още по-хубаво, когато плащате първата процедура от персоналния ви план и избраната лазерна процедура, и двете ще са с 25% НАМАЛЕНИЕ. Така печелите още едно намаление!
Не е ли хубаво?

 

❗ А ако на този етап нямате нужда от изброените процедури или персонален план, но все пак искате да се възползвате от намалението за лазерни процедури – има такава възможност. За целта изберете лазерна процедура, КОЯТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ СТЕ ПРАВИЛИ ПРИ НАС и резервирайте вашия част в часовия пояс между 09.00 -15.00, и отново ще имате чудесната възможност да платите 25% ПО-МАЛКО.

 

❗ За да можете да се възползвате от намалението на МАКСИМУМ, ще работим ДОРИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ!
Намалението е валидно до 31.12.2020 г.

 

В медицински център Спектро Естетикс можете да запишете час на +359 882 74 37 38!