Лазерно лечение на гъбички по ноктите с Harmony XL Pro на Alma Lasers

Лазерно лечение на гъбички по ноктите с Harmony XL Pro на Alma Lasers

Сърбеж, зачервяване, лющене на кожата, пожълтяване и деформиране на нокътната плочка са най-често срещаните симптоми на гъбичната инфекция. Гъбичките по ноктите засягат както пръстите на краката, така и тези на ръцете макар и по-рядко. Често тези инфекции са упорити и досадни, а пациентите изпитват цялостен дискомфорт, тъй като те са съпроводени от болка при ходене и нарушаване комфорта и самочувствието на заболелия. Изборът на методи за лечение на гъбички е голям, но повечето от тях са неефективни или твърде токсични (вътрешно лечение чрез приемане на лекарства, локално лечение с разтвори или кремове за мазане или хирургично, чрез премахване на нокътя).

Ние, клиника за естетична и лазерна дерматология Спектро Естетикс имаме много по-ефективно и безопасно решение на този проблем – лазерна терапия за премахване на гъбичните инфекции по ноктите. Това е иновативен, бърз, неинвазивен и безопасен метод отличаващ се с висока ефективност.

Един от апаратите с който прилагаме тази терапия в нашата клиника е Harmony XL Pro на Alma Lasers

Alma Lasers предлага нови възможности за терапия с избор на клинично доказани лазерни и светлинни технологии. Апаратът Harmony XL Pro разполага с пълен спектър от решения за постигане на цялостна естетична хармония. Той предлага над 20 лазерни, светлинни и ултразвукови технологии, приложими за над 65 различни медицински показания, одобрени от FDA. Контролирането на дълбочината на третиране, което позволява на лекаря прецизно да контролира процеса в зависимост от зоната, типа кожа или индикациите прави процедурата наистина безопасна за пациента. Чрез този революционен метод се локализира източника на инфекция под нокътната плочка, унищожавайки гъбичките в рамките на няколко кратки сесии.

Предимствата на лазерната терапия за лечение на гъбички по ноктите са:

Невъзможно е развитието на резистентност на гъбичките към лазерната терапия

Няма риск от странични ефекти

Кратка процедура

Безболезнено

Клинично доказана ефективност със стабилни резултати

Малко повече за самата подготовка за процедурата

[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Лечението на гъбички по ноктите изисква голяма упоритост и мотивация от страна на пациента.[/mpc_quote][mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Не забравяйте, че тук хигиената е от най-голямо значение. Доброто измиване и подсушаване на крайниците е в основата на добрите резултати.[/mpc_quote]
[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Както при всяка лазерна процедура съветваме да изберете добър лекар дерматолог, който да определи най-добрата терапия за вашият случай.[/mpc_quote][mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]За да спомогнете по-бързото оздравяване и за да избегнете последващо такова е много важно да не ползвате чужди обувки, да не ходите боси на обществени места като плувни басейни, сауни, обществени душове и спортни зали.[/mpc_quote]