Лазерна епилация с Alma laser- Soprano Ice Platinum

Лазерна епилация с Alma laser- Soprano Ice Platinum

Нежеланото окосмяване притеснява много от нас. Неговото трайно премахване, устойчивата и продължителна като резултати епилация са предизвикателство, което не е по силите на всеки.

За трайно и безболезнено премахване на нежеланите косми ние, клиниката по естетична и лазерна дерматология Спектро Естетикс, ви предлагаме една от най-добрите процедури за лазерна епилация. SHR™ технологията на Alma lasers е революционен подход за лесна, бърза и ИСТИНСКИ ЕФЕКТИВНА епилация. Независимо дали кожата ви е светла, тъмна или с тен, дали имате по-плътни или по-тънки косми, със системите на Alma за епилация се постигат дълготрайни резултати с безопасни, бързи и безболезнени процедури.

Един от лазерите с които работим в нашата клиника е Alma laser- Soprano Ice Platinum.

Soprano Ice Platinum комбинира преимуществата на трите най-ефективни дължини на вълната и постига отлични резултати, превъзхождащи всеки подход, използващ само една дължина на вълната. Иновативния накрайник – Platinum edition е едновременно насочен към различни дълбочини в тъканите и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на трите дължини на вълната, заедно с оптималното покритие на зоната и комфорта Soprano ICE Platinum се отличава с изключителна безопасност и клинично доказана ефективност.

Какво повече ви дава Alma laser- Soprano Ice Platinum

Оптимален спектър на покритие: фототип и цвят на косъма. С по-повърхностно проникване, 755 nm. дължина на вълната е насочена към разрушаване на космения фоликул. Особено ефективна е за повърхностно окосмяване - вежди и горна устна.

Времето за третиране на дадената зона е намалено наполовина. Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма (2 см.) работна площ за по-бърза процедура. Лазерът с тази дължина на вълната е идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.

Специално разработен за тъмен тип кожа. YAG 1064 дължина на вълната се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което е изключително подходящо решение за тъмни типове кожа. Същевременно 1064 nm осъществява най-дълбокото проникване в космения фоликул, за да разруши булбуса и папила, както и третиране на подкожни косми в зони като скалп, подмишници и интимни области.

Малко повече за самата подготовка за процедурата

[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Най-важната стъпка, която трябва да се предприеме е преглед с един от нашите лекари-специалисти, които да определят типа кожа и нейната чувствителност към слънчеви изгаряния.[/mpc_quote][mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Желателно е в деня на лазерната епилация дължината на космите, които ще бъдат третирани, да е 1-2 мм.[/mpc_quote][mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Както при всички лазерни процедури, в рамките на 2-3 дни преди самата процедура кожата ви не трябва да е излагана на слънчеви бани.[/mpc_quote]
[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]В рамките на 2 до 4 седмици преди процедурата трябва да бръснете участъците, които ще бъдат третирани, като това е необходимо, за да се запази космения фоликул. В противен случай третирането с лазер ще бъде неуспешно.[/mpc_quote][mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Имайте предвид, че в деня преди процедурата върху областите, където космите ще бъдат премахнати, не се препоръчва използването на каквито и да било лекарствени и козметични продукти.[/mpc_quote]