Съдови лезии

[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Кръвоносните съдове се пукат – разстилат се като малки паяжини или се явяват като червени точици по лице, деколте и по крака.

[/mpc_quote]

Съдови лезии

Те са проблем най-вече на жените. Зависими са от хормоните и са свързани с месечния цикъл – хормоналният дисбаланс винаги води до промени в стените на съдовете. След 40-ата година, с изчерпване на колагеновия синтез кожата изтънява и това се „изписва” по лицето. Хормоналните фактори и най-вече естрогенът имат отражение.

Алма Лазер

Независимо дали са по лицето или по тялото, новият Алма Лазер, който работи прицелно, решава проблема. Той „лови” хемоглобина в кръвоносните съдове, коагулира го и го „изпарява”. И голяма част от съдовете, особено тези, които са в горната част на тялото, се ликвидират още от първата процедура. Обикновено се правят 2 или 3 процедури през 3 седмици. И тогава се вижда пълният ефект.

Съдови лезии 2

„Аlma Laser е система, която съчетава два лазера с различна дължина на вълната, за да може да покрие целия спектър от цветове на съдовете от син и тъмнолилав до светлочервен. Той работи на принципа на селективната фототермолиза – поглъща светлината от хемоглобина в кръвта, избирателно премахва съдчетата, без да засяга околната кожа. Ефектът зависи от диаметъра на съда”

Кога се прави процедурата?

Съдови лезии