Съдови лезии

Кръвоносните съдове се пукат – разстилат се като малки паяжини или се явяват като червени точици по лице, деколте и по крака.

Съдови лезии

Те са проблем най-вече на жените. Зависими са от хормоните и са свързани с месечния цикъл – хормоналният дисбаланс винаги води до промени в стените на съдовете. След 40-ата година, с изчерпване на колагеновия синтез кожата изтънява и това се „изписва” по лицето. Хормоналните фактори и най-вече естрогенът имат отражение.

Алма Лазер

Независимо дали са по лицето или по тялото, новият Алма Лазер, който работи прицелно, решава проблема. Той „лови” хемоглобина в кръвоносните съдове, коагулира го и го „изпарява”. И голяма част от съдовете, особено тези, които са в горната част на тялото, се ликвидират още от първата процедура. Обикновено се правят 2 или 3 процедури през 3 седмици. И тогава се вижда пълният ефект.

Съдови лезии 2

„Аlma Laser е система, която съчетава два лазера с различна дължина на вълната, за да може да покрие целия спектър от цветове на съдовете от син и тъмнолилав до светлочервен. Той работи на принципа на селективната фототермолиза – поглъща светлината от хемоглобина в кръвта, избирателно премахва съдчетата, без да засяга околната кожа. Ефектът зависи от диаметъра на съда”

Кога се прави процедурата?

Цени

Kръвоносна звезда

20 лв. за една процедура

Ноздри

40 лв. за една процедура

Цял нос

60 лв. за една процедура

Бузи

100 лв. за една процедура

Множествени съдове

180 лв. за една процедура