Терапия на акне

Ефективна алтернатива на хапчета и кремовете

Акнето е често срещано състояние, което се характеризира със запушват мастните жлези, пъпки и понякога по-дълбоки кисти или възли, които се появяват по лицето, шията, гърдите, гърба, раменете и горната част на ръцете. Акнето започва в юношеска възраст и обикновено засяга повечето тийнейджъри в някакъв период от време. Все пак, възрастните също могат да страдат от акне. Когато е тежко, акнето често може да доведе до образуване на белези.

Терапия на акне AFT Harmony

До неотдавна пациентите с устойчиво и умерено акне се лекуваха с локални и системни антибиотици. Последните проучвания показаха, че дискретни спектри могат да активирам ендогенни порфирини, които естествено разрушават P. acnes бактериите -само за частица от времето, обикновено необходимо за антибиотиците, за да въздействат. В срок от осем кратки роцедури за лазерно лечение на акне, AFT Harmony ® XL на Alma LaserTM(Israel) може да осигури значително подобрение. Лечението е три пъти по-бързо. Пациентите постигат над 80% ефект. Лечението отнема само няколко минути.

Технологии в употреба

Интензивна лазерна вълната в диапазона от 420-950 nm цвъздейства на порфирините, които са резултат от нормалния метаболизъм на P. acnes бактериите. Взаимодействието на интензивната синя светлина върху порфирините създава кислородна среда, която бързо унищожава бактериите, без да уврежда околните тъкани.

Терапия на акне Основни предимства

Лечението дава по-бързи резултати от фармацевтичните продукти

Безопасно лечение, което постига над 80% ефективно излекуване

8 лесни процедури, вместо ежедневни хапчета или кремове

Кога се прави процедурата?

Терапия на акне