Пигментации

Не-хирургически, бърз и ефективен метод

Почти 100% от всички хора имат една или повече пигментирани лезии. Някои от тях са причинени от излагане на слънце, други от стареене. Трети пък са вродени. Независимо от причината, пигментни лезии са просто петна по кожата с висока концентрация на меланин. Някои лезии са плоски, а други са повдигнати. В повечето случаи, пигментни лезии са само козметичен проблем, но в някои случаи те могат да бъдат ранен признак на рак на кожата.

Пигментации подход

Чрез прилагането на кратки импулси от видимата светлина върху пигментираната лезия, температурата в силно концентрирания меланин рязко се повдигна, достатъчно, за да разбие клетките, съдържащи меланин. Тялото след това замества тези клетки с нови клетки, генерирани от заобикалящата лекува площ. Апаратурата на Alma laser предлага уникални възможности за дължина на вълната и продължителност на импулса, което позволява за лечение на пигментни лезии при всеки тип кожа.

Технологии в употреба

Пигментации AFT Technology

AFT на Alma Laser е най-ново поколение лазерна технология с интензивна пулсираща светлина.Тя използва късите вълни на светлината и ги превръща в част от използваемия спектър чрез специална филтрираща система. Това повишава емисиите и проникването, за да направи лечението по-безопасно и по-ефективно.

AFT също така осигурява равномерно разпределение, което означава, че всеки импулс има единна енергийна плътност по цялата повърхност. Това свойство осигурява възпроизводими резултати и забележителна безопасност. AFT е по-ефективна система за идеални клинични подобрения, по-малко дискомфорт и минимално увреждане на кожата.

Основни предимства за пациентите

Ефективно не-хирургично лечение

Бързотрайната (20-минутна) процедура прави лечението лесно и удобно

Безопасно и ефективно

Кога се прави процедурата?

Пигментации