Доброкачествени образувания

CO2RE се използва за безкръвно премахване на доброкачествени бенки и тумори на кожата, брадавици, мазоли, ксантелазми, себорейни веруки и др. резултати.

Бенките най-често се появяват при млади хора, преди 40 годишна възраст. В зависимост от тяхната локализация те могат да се появят незабелязано и да не причиняват проблеми или могат да бъдат едно неудобство чрез непрекъснатото триене от дрехи и бижута. Бенките могат да бъдат и причина за сериозни здравословни проблеми. Много кожни тумори и най-вече меланома, могат да се развият върху съществуващи бенки.

Доброкачествени образувания Как се осъществява терапията?

По време на първото посещение е желателно да обсъдите с вашия лекар какви промени бихте искали да постигнете във външния си вид. Той ще ви разясни всичките възможни варианти, които са подходящи за вас, същността на отделните процедури, рисковете които крият, вида на обезболяване, както и цената.

Доброкачествени образувания Колко време отнема?

Отстраняването на бенката трае различно дълго в зависимост от размера и избраната техника. Плоското пренахване обикновенно отнема около 20 минути.

Доброкачествени образувания Болезнено ли е?

Когато се използва лазер, не се налага предварително обезболяване, защото се усеща само леко изтръпване.

Доброкачествени образувания Какво да се очаква след това?

Цени

Папиломи и брадавици

1 бр. 20 лв. за една процедура
10 бр. 140 лв. за една процедура
20 бр. 200 лв. за една процедура
30 бр. 270 лв. за една процедура
40 бр. 320 лв. за една процедура

Бенки и кокоши тръни

1 бр. 50 лв. за една процедура
5 бр. 200 лв. за една процедура
10 бр. 300 лв. за една процедура
20 бр. 500 лв. за една процедура

Ксантелазми (след консултация с лекар)

50 - 500 лв. за една процедура

Усещането на болка е твърде различно и много зависи от избрания метод. На мястото на отстранената бенка се образува коричка, която пада след 1-2 седмици. Зачервяването на околната кожа преминава за 2-4 седмици.

Още важна информация

Редовната употреба на фотопротектор дори в облачни дни, както и ограниченото излагане на слънце, могат да намалят риска от развитието на рак на кожата и особено на меланом.

Кога се прави процедурата?