ALMA-Q

Революционна технология за подмладяване на кожата, премахване на пигментации, васкуларни лезии и заличаване на татуировки.

БЪРЗИ СЕСИИ

ДОКАЗАНА БЕЗОПАСНОСТ

ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ

ПРЕЦИЗНА TЕХНОЛОГИЯ

НЕЗАБАВНИ РЕЗУЛТАТИ

Гладката и сияйна кожа са напълно достижими с ALMA-Q

Най-мощното, комбинирано лазерно решение, покриващо множество индикации.

Нашата кожа е първата защитна бариера на тялото и същевременно е първият сигнал, издаващ следите на времето.
С напредване на възрастта  се появяват петна, оформят се фини линии и бръчки, кожата става все по-отпусната, а кръвоносните съдове по-видими. Но здравата, жизнена и млада кожа не e непостижима цел.

ALMA-Q е високотехнологично  решение, ефективно в битката с времето, което ще върне естественият блясък и свеж вид на кожата ви.
С максимална мощност в три различни режима ALMA-Q третира разнообразни индикации и несъвършенства, включително фини линии, бръчки, отпусната кожа, както и васкуларни и пигментни лезии.

ТЕХНОЛОГИЯТА

ALMA-Q разполага с безпрецедентна мощност и множество опции за терапия на широк спектър естетични и дерматологични индикации. Постигат се бързи, дълготрайни и естествени резултати.

ALMA-Q разполага с първия фракционeн Q-switched лазер за подмладяване на кожата. Възможността за работа в различни дълбочини позволява на специалистите да комбинират повърхностни и по-дълбоки терапии, в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която третират.

Quasi-Long Pulsed Nd: YAG лазер осигурява както терапии за подмладяване, така и процедури за премахване на васкуларни лезии. QLP лазерът загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки синтеза на нов колаген и стягането на кожата. Работи в режим с изключително къси импулси, което го превръща в идеално средство за премахване на малки кръвоносни съдове.

ALMA-Q разполага и с Long-Pulsed Nd: YAG лазер за терапия на васкуларни лезии, малформации и по-дълбоки вени. Удължената експозиция на лазерната енергия позволява по-дълбоко проникване и по-мощно загряване. Така се третират успешно по-дълбоки лезии, които не биха могли да се елиминират с други, по-къси дължини на вълната.

Високо енергийният Q-switched лазер е най-ефективният метод за премахване на естествено придобити и изкуствено създадени пигментации (татуировки), като рискът от увреждане на околната тъкан е минимален. Възможността за фракциониране на енергията при ALMA-Q осигурява допълнителни опции за ефективна терапия на проблемите, свързани със стареенето на кожата.

ПРОЦЕДУРИ

Alma-Q Подмладяване на кожата

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

Сияйната, чиста и гладка кожа е показател за млада кожа. Но с времето процесът на стареене и следите от излагането на слънце започват да се забелязват под формата на бръчки, фини линии, пигментни петна, неравномерен тен и отпусната кожа. Процедурите с ALMA-Q обновяват зрялата кожа, стимулират естествената красота на пациентите и постигат ефективно по-гладка, по-млада и по-здрава кожа. Терапиите са безопасни за всеки тип кожа, включително чувствителни и деликатни зони.

Alma-Q Варикозни и паякообразни вени

ВАРИКОЗНИ И ПАЯКООБРАЗНИ ВЕНИ

Варикозните и паякообразни вени са кръвоносни съдове, които се уголемяват и стават все по-видими, поради отслабване на стените им. Процедурите с ALMA-Q премахват или редуцират появата им, а резултатът е гладка, нежна кожа и по-добро самочувствие.

Alma-Q Хиперпигментации

ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ

Жизненият цикъл и хормоналните промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма – тъмни, неравномерни оцветявания по кожата на лицето. ALMA Q-switched лазер премахва и предотвратява появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Процедурите са ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна кожа.

Alma-Q Заличаване на татуировки

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Нежеланите тъмни и многоцветни татуировки могат да бъдат безопасно и ефективно премахнати с Alma-Q лазер. Прилага се комбинация от различни дължини на вълната на лазера, които таргетират различни цветове. Високоинтензивните светлинни лъчи разкъсват пигментните частици на татуировката, без риск от белези или хипопигментация.

Цени

Alma-Q lift - цяло лице

1200 лв. за една процедура
3900 лв. за четири процедури

Alma-Q lift - цяло лице + шия

1400 лв. за една процедура
4500 лв. за четири процедури

Alma-Q lift - шия

500 лв. за една процедура
1600 лв. за четири процедури

Alma-Q lift - ръце

500 лв. за една процедура
1600 лв. за четири процедури

Alma-Q lift - деколте

600 лв. за една процедура
1900 лв. за четири процедури

ПОЛЗИ

Комплексно решение

Множество подходи спрямо различни естетични индикации.

Подходящо за всеки тип кожа

Ефективни резултати за светли и тъмни кожи.

Доказана безопасност

Процедурите са напълно безопасни и ефективни, без риск от странични ефекти. Подходящи са за чувствителни и деликатни зони като лице, шия и деколте.

Бързи, естествени резултати

Самостоятелна или комбинирана терапия, която дава по-бързи, по-дълготрайни и изключително естествени резултати.­

Кога се прави процедурата?