Лазерно подмладяване с ALMA-Q

Революционна технология за лазерно подмладяване на кожата, премахване на пигментации, васкуларни лезии и заличаване на татуировки.

БЪРЗИ СЕСИИ

ДОКАЗАНА БЕЗОПАСНОСТ

ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ

ПРЕЦИЗНА TЕХНОЛОГИЯ

НЕЗАБАВНИ РЕЗУЛТАТИ

Гладката и сияйна кожа са напълно достижими с лазерен лифтинг ALMA-Q

Най-мощното, комбинирано лазерно решение, покриващо множество индикации.

Нашата кожа е първата защитна бариера на тялото и същевременно е първият сигнал, издаващ следите на времето.
С напредване на възрастта  се появяват петна, оформят се фини линии и бръчки, кожата става все по-отпусната, а кръвоносните съдове по-видими. Но здравата, жизнена и млада кожа не e непостижима цел.

 

Дерматологичният лазерен апарат ALMA-Q е високотехнологично решение, ефективно в битката с времето, което ще върне естественият блясък и свеж вид на кожата ви.

С висока пикова мощност в три различни режима ALMA-Q третира разнообразни индикации и несъвършенства по кожата като фини линии, бръчки, отпусната кожа, васкуларни, пигментни и акнетични лезии.

 

ALMA-Q разполага с безпрецедентна мощност и множество опции за терапия на широк спектър естетични и дерматологични индикации.
Постигат се бързи, дълготрайни и естествени резултати.

ТЕХНОЛОГИЯТА

ALMA-Q разполага с първия фракционeн Q-switched лазер за лазерно подмладяване на кожата. Възможността за работа в 5 различни дълбочини позволява на специалистите да комбинират повърхностни и по-дълбоки терапии, в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която се третира.

Възможността за фракциониране на енергията при лазерен лифтинг с ALMA-Q осигурява допълнителни опции за ефективна терапия на проблемите, свързани със стареенето на кожата.

 

Високо енергийният Q-switched лазер е най-ефективният метод за премахване на естествено придобити и изкуствено създадени пигментации (татуировки), като рискът от увреждане на околната тъкан е минимален.

 

Quasi-Long Pulsed (QLP) Nd: YAG режим на лазера осигурява както терапии за лазерно подмладяване, карбонов пилинг така и процедури за третиране на проблеми от акне. QLP режимът загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки синтеза на нов колаген и води до стягане на кожата.

 

Третият режим на ALMA-Q е Long-Pulsed (LP) Nd: YAG лазер. Той се използва за терапия на васкуларни лезии с различен диаметър и дълбочина. Прецизното регулиране на петното  и продължителността на импулса позволяват да се третират васкуларни лезии със синеещ / лилавеещ или ярко червен цвят.

ПРОЦЕДУРИ

Alma-Q Подмладяване на кожата

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

Сияйната, чиста и гладка кожа е показател за млада кожа. Но с времето процесът на стареене и следите от излагането на слънце започват да се забелязват под формата на бръчки, фини линии, пигментни петна, неравномерен тен и отпусната кожа. Процедурите за лазерен лифтинг с ALMA-Q обновяват зрялата кожа, стимулират естествената красота на пациентите и постигат ефективно по-гладка, по-млада и по-здрава кожа. Терапиите са безопасни за всеки тип кожа, включително чувствителни и деликатни зони.

Alma-Q Варикозни и паякообразни вени

ВАРИКОЗНИ И ПАЯКООБРАЗНИ ВЕНИ

Варикозните и паякообразни вени са кръвоносни съдове, които се уголемяват и стават все по-видими, поради отслабване на стените им. Процедурите с ALMA-Q премахват или редуцират появата им, а резултатът е гладка, нежна кожа и по-добро самочувствие.

Alma-Q Хиперпигментации

ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ

Жизненият цикъл и хормоналните промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма – тъмни, неравномерни оцветявания по кожата на лицето. ALMA Q-switched лазер премахва и предотвратява появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Процедурите са ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна кожа.

Alma-Q Заличаване на татуировки

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Нежеланите тъмни и многоцветни татуировки могат да бъдат безопасно и ефективно премахнати с Alma-Q лазер. Прилага се комбинация от различни дължини на вълната на лазера, които таргетират различни цветове. Високоинтензивните светлинни лъчи разкъсват пигментните частици на татуировката, без риск от белези или хипопигментация.

ПОЛЗИ

Комплексно решение

Множество подходи спрямо различни естетични индикации.

Доказана безопасност

Процедурите са напълно безопасни и ефективни, без риск от странични ефекти. Подходящи са за чувствителни и деликатни зони като лице, шия и деколте.

Подходящо за всеки тип кожа

Ефективни резултати за светли и тъмни кожи.

Бързи, естествени резултати

Самостоятелна или комбинирана терапия, която дава по-бързи, по-дълготрайни и изключително естествени резултати.­

Кога се прави процедурата?

ALMA-Q