Стягащи и отслабващи процедури с Accent Prime

Accent Prime е нова високотехнологична платформа на Alma lasers, която разгражда упоритите мастни натрупвания в различни зони на лицето и тялото, стяга кожата и видимо редуцира целулита.

UltraSpeed1

Иновативната ултразвукова технология оформя контура на тялото, премахва двойната брадичка и лифтира лицето, постигайки бързи и безкомпромисни естетични резултати.

Accent Prime_001
ОФОРМЯНЕ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО

ЦЕЛУЛИТ

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

РЕСЪРФЕЙСИНГ И ПОДМЛАДЯВАНЕ. ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИИ И БЕЛЕЗИ

Accent Prime_002

Гладка и стегната кожа.
Перфектен контур на лице и тяло.
И всичко това в няколко кратки сесии.

Акцентирайте върху естествената си красота и върнете вашето самочувствие с отслабващи и стягащи процедури с технологията Accent Prime™.

Младата и стегната кожа е еталон за красота. Вече можете да върнете времето назад – бързо, комфортно и без хирургична намеса със стягащи и отслабващи процедури с Accent Prime™.

Accent Prime™ е усъвършенствана технология за отслабващи и стягащи процедури. Тя намалява обиколката и оформя тялото, лекува целулит, контурира и подмладява кожата на лицето. Pазработена e от Alma Lasers – глобален лидер в областта на лазерните технологии с естетична насоченост.

Accent Prime™ e уникална комбинирана платформа на основата на патентована, насочена ултразвукова и специфична радиочестотна (RF) технология, с която се постига бърз, естествен и дълготраен резултат, посредством неинвазивни процедури за лице и тяло.

Accent-Prime_logo
СЕЛЕКТИВНО ТРЕТИРАНЕ

БЕЗОПАСНОСТ

КОМБИНАЦИЯ ОТ ТЕХНОЛОГИИ

КОМФОРТНИ ПРОЦЕДУРИ

БЕЗ ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ПЕРИОД

Accent Prime_003

Процедури

ОФОРМЯНЕ НА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Отслабващите и стягащи процедури с Accent Prime™ ефективно премахват упоритите мастни натрупвания, редуцират целулита, стягат кожата и видимо подобряват формата и контура на лицето и тялото.

Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна (RF) енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген.

СТЯГАНЕ НА КОЖАТА

С течение на времето кожата губи своята еластичност, появяват се първите признаци на стареене като бръчки, фини линии, неравномерен тен и отпусната кожа.

Accent Prime™ прилага висока радиочестотна (RF) енергия за стягане на кожата, постигане на младежки и сияен вид.

ЦЕЛУЛИТ

Натрупването на мастна тъкан под кожата избутва прилежащата съединителна тъкан, създавайки неравна кожна повърхност и характерния за целулита външен вид.

При стягащите и отслабващи процедури – Alma Accent използва комбинация от радиочестотна (RF) енергия и механичен масаж, за да засили метаболизма на мастната тъкан и да редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

РЕСЪРФЕЙСИНГ И ПОДМЛАДЯВАНЕ. ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИИ И БЕЛЕЗИ

С възрастта тона и текстурата на кожата ни се променят.

Accent Prime™ прилага Мicroplasma RF технология, за да подобри цялостния тонус и текстура на кожата, състоянието на стриите, заличава повърхностните пигментации, като същевременно забавя процеса на стареене. Accent Prime™ е отлично решение за премахване на белези от различен произход. С процедурите се постига обновяване на уплътнената тъкан на белега със здрав, нов колаген, подобряване на вида му или напълното му елиминиране.

Accent Prime_004

Кога се прави процедурата?

Цени

Accent Prime

Здравейте!

Свържете се с нас за

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ.