Премахване на татуировки

Ефективно премахване на тъмномаслени татуировки

През последните десет години, с нарастващата популярност на татуировките на пазара избуха тенденция за ефективното им отстраняване. Татуировки се създават чрез инжектиране на цветен пигмент в малки дълбоки дупки в кожата. Независимо от това, дали човек, който в обучен да прави татуировки или един необучен човек инжектира пигмента при една татуировка, тя остава постоянна.

Когато човек реши впоследствие да премахне своята татуировка лекарите препоръчват лазерната хирургия, като най-добрия метод за тази цел. Q-модулирания Nd: YAG лазер е най-често използваният лазер за премахване на татуировки.

Премахване на татуировки Q-модулирания Nd: YAG лазер

По време на процедурата, импулсите на светлината от лазера се насочват към татуировката, с цел премахване на нейния пигмент. През следващите няколко седмици макрофагите на тялото премахват  третираните пигментирани области. С модулирания Q-Nd: YAG лазер на Harmony ® XL лазерна система, можете ефективно да се премахват тъмни мастила на татуировки, и по-специално черното (което се поставя при повече от половината от всички татуировки), синьо и зелено. С цел постигане на очакваните резултати, трябва да се направят поне няколко процедури.

Как действа технологията?

Мастилото на татуировките и естествената пигментация на кожата като меланин абсорбират краткотрайните високо енергийни пикови Q-прекъснати импулси толкова бързо, че  създават фото-акустичен ефект в рамките на пигментните клъстери. Този фото-акустичен ефект в рамките на пигментните клъстери. Този фото-акустичен ефект разлага мастилото на много по-малки частици, които лесно могат да бъдат отстранени от естествена система за филтриране на организма.

Премахване на татуировки Как действа технологията?

Основни предимства за пациентите

Безопасен начин да премахнете нежеланите татуировки

Ефективното премахване на тъмните мастила в татуировките (черно, синьо и зелено)

Бързи резултати след няколко процедури

Кога се прави процедурата?

Премахване на татуировки
 • Цени
  ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ - ЗОНА 5/5СМ.
  190 лв.
  в зависимост от големината и цветовете
  Запазете час
  ЛАЗЕРНО ПРЕМАХВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ - ЗОНА 10/10СМ.
  350 лв.
  В зависимост от големината и цветовете
  Запазете час