Лазерно лечение на гъбички по ноктите

Стъпи отново в живота

[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]Защо хората се притесняват толкова за своите нокти? Причината е ясна: Здравите, добре поддържани и добре изглеждащи нокти те карат да се чувстваш по-уверен.[/mpc_quote]

Лазерно лечение на гъбички по ноктите с Clear Choice за чисти и красиви нокти

Нашата брошура

Брошура ClearChoice
Гъбички по ноктите ClearChoice 001

Процедурата Clear Choice от Alma Lasers е одобрена и регистрирана от FDA за лазерно лечение на гъбички по ноктите (онихомикоза).

Clear Choice комбинира две лазерни технологии, осигурявайки безопасно, ефективно и неинвазивно решение на проблема с гъбички по ноктите.

Clear Choice е лазерно лечение на онихомикоза, което с минимален риск осигурява максимално дълготрайни резултати.

Гъбички по ноктите ClearChoice защо е уникален?

Clear Choice е първата процедура, която комбинира две лазерни технологии в една обща и високоефективна процедура за лазерно лечение на гъбички по ноктите.

Лечението започва с Q-swiched лазер и е последвано от Nd: YAG 1064nm лазер.

Q-swiched лазера е изключително мощен лазер, който разбива външната твърда обвивка на гъбичната спора, осигурявайки ясна цел за Nd:YAG лазера, който в последствие бързо и ефикасно унищожава и спорите и вегетативните форми на гъбичките.

Основни предимства на лазерно лечение на гъбички по ноктите с Clear Choice:

Моментално подобрение във вида на нокътната плочка

Без странични реакции

Минимален дискомфорт

Дългосрочни резултати

95% успеваемост

Гъбички по ноктите Какви други лечения са възможни:

Освен лазерната терапия съществуват както локални, така и перорални лекарствени решения. Те са с доказана ефективност, но се съпътстват от нежелани странични реакции като главоболие, диария, кожни обриви и в някои случаи дори увреда на черния дроб или сърдечносъдовата система.

Лазерното лечение на онихомикози няма нито един от тези странични ефекти и затова е все по-предпочитан метод за лечение.

ОСТАВЕТЕ CLEAR CHOICE ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВАШИТЕ НОКТИ И СТЪПЕТЕ ОТНОВО В ЖИВОТА

Кога се прави процедурата?

Пет съвета да опазите краката си здрави

Гъбички по ноктите Съвет 1

Не ходете боси на обществени места

Когато посещавате обществени места като фитнес, плувен басейн, душове и съблекални, използвайте подходящи обувки. Моля помнете, че гъбичките на ноктите са силно заразни.

Гъбички по ноктите Съвет 2

Подрязвайте ноктите и подсушавайте краката си

Тъй като гъбичките се развиват най-добре във влажни и труднодостъпни места, подсушавайте старателно между пръстите си след баня.

Гъбички по ноктите Съвет 3

Не употребявайте лак за нокти

Не се опитвайте да скриете нокътната инфекция, покривайки я с лак. Може да изглежда добре за кратко, но запечатва гъбичките и влагата в нокътя и влошава инфекцията.

Гъбички по ноктите Съвет 4

Редовно сменяйте чорапите и проветрявайте обувките си.

Може да помогне употребата на антигъбична пудра или спрей за обувки, както и такава за самите крака, нанесена веднага след баня и подсушаване. Избягвайте носенето на едни и същи обувки всеки ден и сменяйте чорапите си ежедневно.

Гъбички по ноктите Съвет 5

Измивайте ръцете си с медицински сапун

След нанасяне на лекарство или допир до инфектиран нокът, измивайте ръцете си старателно с медицински сапун.

Гъбички по ноктите