ZWAVE – силата на високо-енергийните радиални шокови вълни – най-ефективния апарат за третиране на целулит

Представяме ви иновационната технология на контролираната шокова вълна, плод над 35 години изследвания „в“ и „извън“ сферата на медицинските търсения, довели до превръщането на този значителен енергиен източник в мощен инструмент на медицината и в частност на естетическото и подразделение.

Приложението на шоковата вълна или ударно-вълновата терапия и най-често насочено към физиотерапията, ортопедията, спортната медицина, дерматологията, урологията и естетична медицина.

Ние Ви предлагаме ви Shockwave терапии с едни от най-добрите апарати за ударно-вълновата терапия и най-доброто решение при целулит – ZWAVE на Zimmer.

Благодарение на радиалните шокови вълни на ZWave се подобрява колагеновата регенерация, здравината и еластичността на кожата. При системно използване на ZWave след CryolipolysisTM подкожните мазнина намаляват драстично. При системно използване на ZWave след CryolipolysisTM подкожните мазнина намаляват драстично-без това-тук описваме само Zwave.

Високоенергийната радиална шоково-вълнова вълна, излъчвана от 39 мм апликатор, не се фокусира върху плътта, а се разпространява постоянно и равномерно, което гарантира максимално равномерния резултата от процедурите. Вълните водят до разпад на газовите балончета в структурата на мастните клетки, които се разширяват повторно поради високото енергийно поле от радиалните шокови вълни, като така се дестабилизира структурата на мастните клетки.

Целулит

Ударно-вълновата терапия и в частност терапията с Zwave Pro е най-ефективния метод за лечение на целулит във всяка засегнат от него част на човешкото тяло и независимо от стадия на развитие.

Дефиниция

Стадии

Гладка кожа, с проверка на еластичността на кожата без подобна на матрак текстура и без портокалова кора

0

Гладка кожа в легнала и изправена позиция, портокалова кора само при всмукване, забелязва се лека загуба на еластичността на кожата

1

Гладка кожа при легнало положение, забелязва се целулита в изправена позиция, забелязва се подобна на матрак текстура на кожата

2

Видим целулит в легнала и изправена позиция

3

 Ефективност: По време на лечението на целулита, радиалните шокови вълни активират метаболитната дейност, стимулира кръвообращението и производството на колаген.  Резултатите са впечатляващи!

ZWave е особено полезен при: (с прилежащи курсове за лечение при всеки описан проблем)

Dr Markus Steinert в заключение:
Проучвания показват, че обиколката на бедрото с присъстващ целулит може да бъде значително намалена чрез терапия с шокови вълни. В обобщение, терапията с ударни вълни предлага нова, безопасна форма на терапия на целулита!

В зависимост от стадия на целулита, който се определя след консултация с терапевт, за постигане на желаните резултати са необходими съответен брой от (6 до 12) процедури, разпределени 2-3 пъти седмично.

Усещане по време на процедурата –  безболезнена, като дълбок масаж

Продължителност на процедурата – 15 мин на зона

[mpc_quote author_font_align=”left” quote_font_size=”18″ quote_font_align=”left” icon=”ti ti-arrow-circle-right” icon_color=”#ffffff” icon_size=”30″ icon_border_divider=”true” icon_background_color=”#908bcb” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-top:10px;padding-right:10px;padding-bottom:10px;padding-left:10px;” icon_margin_divider=”true” icon_margin_css=”margin-top:16px;” border_divider=”true” border_css=”border-color:#df5461;” padding_divider=”true” margin_divider=”true” mpc_ribbon__disable=”true” mpc_ribbon__border_divider=”true” mpc_ribbon__padding_divider=”true” mpc_ribbon__margin_divider=”true”]

Противопоказания

(Процедури Shockwave не се препоръчват при:)[/mpc_quote]

Васкуларни заболявания в зоната на лечение

Локална инфекция в зоната на лечение

Злокачествени тумори

Ставен хрущял и фасетен ставен гръбнак

Механични и ставни импланти

Нарушения на кръвосъсирването

Бременност

Неврологични заболявания, съчетани с вазомоторни заболявания

Заболявания на бели дробове, сърце

 • Цени
  Z Wave Pro за ЕДНА зона
  100 лв.
  Съобразно броя зони и броя процедури,
  различни бюджетни пакетни предложения,
  след консултация със специалист терапевт.
  Запазете час