Вела Смуут – VelaSmooth Pro ™

Първият одобрен от FDA апарат за неинвазивно скулптуриране на тялото и временна редукция на целулит и локализирани мастни натрупвания.

Системата съчетава следните технологии:

инфрачервена (IR) оптична енергия

биполярни радио честоти (RF)

механично въздействие (вакуум с или без масажни ролери)

Тези три технологии функционират синергично за да осигурят затопляне на дермалните и субдермалните слоеве, което заедно с механичното въздействие да подобри кръвната циркулация, да засили лимфния дренаж, както и да повиши метаболитните процеси в адипозните тъкани.

Апликаторът за третиране на големи зони VSmooth съчетава IR, RF енергия и механично действие чрез вакуум и масажни ролери. Предназначен е за редуциране на целулит в големи зони, като бедра, седалище и корем, както и за намаляване на обиколката.

Вела Смуут VSmooth

Цени

Vela smooth pro

70 лв. за една процедура

Vela smooth pro пакет

600 лв. 10 процедури

Апликаторът за третиране на малки зони VContour съчетава IR, RFенергия и механично действие чрез вакуум. Предназначен е за редуциране на целулит, както и за намаляване на обиколката в зони с извивки, за третиране на локализирани мастни депа и за  подсилване на ефекта от  VSmooth Апликатора.

Вела Смуут elos

Прилагането на технологията elōs™ (IR и RF енергия) върху дермата/хиподермата има за цел да  затопли тъканите, където е разположен целулита. Вакуумът има за цел да повиши кръвната циркулация. Кръвта, която е една от основните цели за постигане на хиперемия чрез въздействието на IR и RF, отговаря за преминаването на по-голямо количество кислород. Това повишава метаболитните процеси в мастните клетки (липолиза), като редуцира техния размер. В следствие на това неравностите по кожата, причинени от раздуването на мастните клетки биват редуцирани.

Преди лечение с ValaShape

Инфрачервена светлина и радиовълни загряват тъканта до 15 мм. в дълбочина

Количеството и размера на мастните клетки намалява

От друга страна вакуума и ролерите нежно масажират кожата и улесняват по-дълбокото проникване на топлината, доставяйки енергиите до дермата и хиподермата. Механичното действие спомага дренирането на излишните вътреклетъчни течности от дермата и горната част на хиподермата към лимфната система.