Антицелулитни процедури Вела Смуут – VelaSmooth Pro ™

Първият одобрен от FDA апарат за антицелулитни процедури, който неинвазивно скулптурира тялото и временно редуцира целулит и локализирани мастни натрупвания.

Системата съчетава следните технологии:

инфрачервена (IR) оптична енергия

биполярни радио честоти (RF)

механично въздействие (вакуум с или без масажни ролери)

Тези три технологии функционират синергично за да осигурят затопляне на дермалните и субдермалните слоеве, което заедно с механичното въздействие да подобри кръвната циркулация, да засили лимфния дренаж, както и да повиши метаболитните процеси в адипозните тъкани.

Апликаторът за третиране на големи зони VSmooth съчетава IR, RF енергия и механично действие чрез вакуум и масажни ролери. Предназначен е за редуциране на целулит в големи зони, като бедра, седалище и корем, както и за намаляване на обиколката.

Вела Смуут VSmooth

Апликаторът за третиране на малки зони VContour съчетава IR, RFенергия и механично действие чрез вакуум. Предназначен е за редуциране на целулит, както и за намаляване на обиколката в зони с извивки, за третиране на локализирани мастни депа и за  подсилване на ефекта от  VSmooth Апликатора.

Вела Смуут elos

Прилагането на технологията elōs™ (IR и RF енергия) върху дермата/хиподермата има за цел да  затопли тъканите, където е разположен целулита. Вакуумът има за цел да повиши кръвната циркулация. Кръвта, която е една от основните цели за постигане на хиперемия чрез въздействието на IR и RF, отговаря за преминаването на по-голямо количество кислород. Това повишава метаболитните процеси в мастните клетки (липолиза), като редуцира техния размер. В следствие на това неравностите по кожата, причинени от раздуването на мастните клетки биват редуцирани.

Преди лечение с ValaShape

Инфрачервена светлина и радиовълни загряват тъканта до 15 мм. в дълбочина

Количеството и размера на мастните клетки намалява

От друга страна вакуума и ролерите нежно масажират кожата и улесняват по-дълбокото проникване на топлината, доставяйки енергиите до дермата и хиподермата. Механичното действие спомага дренирането на излишните вътреклетъчни течности от дермата и горната част на хиподермата към лимфната система.

VelaSmooth Pro
 • Цени
  VELA SMOOTH PRO - БЕДРА, СЕДАЛИЩНИ ЧАСТИ, КОРЕМ
  70 лв.
  за една процедура
  Запазете час
  VELA SMOOTH PRO ПАКЕТ - БЕДРА, СЕДАЛИЩНИ ЧАСТИ, КОРЕМ
  600 лв.
  10 процедури
  Запазете час