Резорбируеми конци за биостимулация с лифтинг ефект

HAPPY Lift – Конци за естетични корекции

Кратък възстановителен период!

Без белези!

Конци HAPPY Lift

Съвременна нехирургична алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел! Без разрези! Само с няколко убождания!

Прилагат се за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото.

 

HAPPY LIFT™ е изключителен нов продукт, предназначен за лифтинг на лице, който придава жизнен и младежки вид. Бързо и лесно приложение, кратко възстановяване.

Конците се резорбират от 8 до 12 месеца след имплантиране.

Структурата на Happy Lift™ е специфично проектирана за лифтинг и фиксиране на меки тъкани. При техниката „бърз лифтинг” конците се въвеждат в кожата (хиподермата) и чрез изпъването им (тракция), специалистите  могат да репозиционират отпуснатите тъкани, без да правят хирургични възли в краищата на конците.

Повдигащ и репозициониращ „лифтинг”, който не променя чертите на лицето

Ускоряване на резултатите, без нужда от дълги часове в операционната

След като конците са позиционирани, настъпва фиброзна реакция, която е причина за стабилните и дълготрайни резултати.
Местната анестезия позволява на пациента да се възстанови много бързо и да се върне към обичайния си ритъм на живот без белези.

Резултатите са мигновени и последните проучвания показват, че лифтинг ефектът продължава до 2 години.

Happy Lift™ може да се разглежда като най-естествената алтернатива на традиционния лифтинг, заради минималната си инвазивност, нетравматичните последствия, лекотата на техниката и дълготрайния естетичен ефект.

Конци Положителни резултати
Конци step 001

ПЪРВИ етап: Скоро след процедурата ще установите и оцените репозиционирането на тъканите, възстановяването на лицевата пластичност и триизмерния ефект.

Конци step 002

ВТОРИ етап: Резултатите продължават да се подобряват през следващите 2 до 10-12 месеца: фибротичната реакция се стабилизира заедно с лифтинг ефекта и придава видимо ревитализиране на кожната текстура.

Вследствие на фиброзната реакция, предизвикана от специфичната форма на конците, видимо се увеличава количеството на хиалуронова киселина, колаген и еластин в кожата

Този ефект се запазва до 3 години.

Конци Aptos (Аптос)

Отпусната кожа, бръчки, деформация на овала на лицето поради птоза (увисване) на меките тъкани са част от неблагоприятни признаци на стареене. Конците APTOS (Аптос) предлагат НЕхирургично, модерно и безопасно решение на тези проблеми. Технологията на моделиране с конци позволява да се възвърне голяма част от онзи външен вид, който помним отпреди години, да се коригират недостатъците по лицето и тялото, които винаги са ни притеснявали и да се „ретушират“ проявените признаци на стареене.

 

В употреба са два вида Aptos (Аптос) конци:

  • Абсорбируеми конци от л-лактид с капролактон за деликатна корекция на видими промени, фини бръчки и гънки.
  • Неабсорбируеми конци от полипропилен за коригиране на по изявени проблеми с цел – по-дълъг видим резултат.

 

Допълнително предимство на линията абсорбируемите конци на Аптос е съдържанието на полимлечна киселина, което активира производството на собствен колаген и стимулира метаболитните процеси в кожата. Така подмладяването се случва и на клетъчно равнище: едновременно с повдигането се изравнява релефа на кожата, подобряват се цвета и тонуса. Уникален резултат е и повишаващото се действие на ефекта на подмладяване. Дължи се на факта, че полимлечната киселина от конците се синтезира в кожата през целия период на абсорбацията им.

Конци