Конци

HAPPY Lift – Конци за естетични корекции

Кратък възстановителен период!

Без белези!

Конци HAPPY Lift

Съвременна нехирургична алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел! Без разрези! Само с няколко убождания!

Прилагат се за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото.

 

HAPPY LIFT™ е изключителен нов продукт, предназначен за лифтинг на лице, който придава жизнен и младежки вид. Бързо и лесно приложение, кратко възстановяване.

Конците се резорбират от 8 до 12 месеца след имплантиране.

Структурата на Happy Lift™ е специфично проектирана за лифтинг и фиксиране на меки тъкани. При техниката „бърз лифтинг” конците се въвеждат в кожата (хиподермата) и чрез изпъването им (тракция), специалистите  могат да репозиционират отпуснатите тъкани, без да правят хирургични възли в краищата на конците.

Повдигащ и репозициониращ „лифтинг”, който не променя чертите на лицето

Ускоряване на резултатите, без нужда от дълги часове в операционната

След като конците са позиционирани, настъпва фиброзна реакция, която е причина за стабилните и дълготрайни резултати.
Местната анестезия позволява на пациента да се възстанови много бързо и да се върне към обичайния си ритъм на живот без белези.

Резултатите са мигновени и последните проучвания показват, че лифтинг ефектът продължава до 2 години.

Happy Lift™ може да се разглежда като най-естествената алтернатива на традиционния лифтинг, заради минималната си инвазивност, нетравматичните последствия, лекотата на техниката и дълготрайния естетичен ефект.

Конци Положителни резултати
Конци step 001

ПЪРВИ етап: Скоро след процедурата ще установите и оцените репозиционирането на тъканите, възстановяването на лицевата пластичност и триизмерния ефект.

Конци step 002

ВТОРИ етап: Резултатите продължават да се подобряват през следващите 2 до 10-12 месеца: фибротичната реакция се стабилизира заедно с лифтинг ефекта и придава видимо ревитализиране на кожната текстура.

Вследствие на фиброзната реакция, предизвикана от специфичната форма на конците, видимо се увеличава количеството на хиалуронова киселина, колаген и еластин в кожата

Този ефект се запазва до 3 години.

Ellansé™ – Елансе дермални филъри

Ellansé™, носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри!

Елансе™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, която въвежда нова ера на безопасни и новаторски решения за козметични процедури на лицето.

Конци Ellanse Logo

Дермалната серия филъри Ellansé ™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки, стимулира образуването на естествен колаген от тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.

 

Конци Ellanse

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с чиято помощ се поддържа нейното стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността си за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето. Еllansé ™ използва естествената реакция на организма, за да стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) – възстановяване на свеж, младежки вид. Ellansé ™ отговаря на вашите нужди за красиви, свежи, по-трайни и ценово-ефективни резултати. Неговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи

Дермалното серия филъри Ellansé се предлага в четири варианта: Ellansé ™- S (1 година), Ellansé ™- M (2 години), Ellansé ™- L (3 години) и Ellansé ™- E (4 години).

Цени

Елансе S (1 година)

700 лв. за една процедура

Eлансе M (2 години)

850 лв. за една процедура

Елансе L (3 години)

980 лв. за една процедура

Елансе E (4 години)

1200 лв. за една процедура

Happy Lift (долна част)

1500 лв. за една процедура

Happy Lift (горна част)

1500 лв. за една процедура

Дабъл нидъл (15 см.)

1200 лв. за една процедура

Дабъл нидъл (23 см.)

1500 лв. за една процедура

Мезо конци

300 лв. за една процедура