Пилинги

Химическият разтвор на базата на специално модифицираната формула на Jessner е показан при третиране на леко и средно възрастово и фото остаряване. За оптимален ефект е препоръчително да бъдат направени 5 процедури през интервал от 2 седмици.

Какво представлява химичният пилинг?

Химичният пилинг е нехирургична манипулация, чрез която се цели унищожаване на повърхностните слоеве на кожата с помощта на различни по сила на действие органични киселини.

Процедура

На добре почистено лице, се поставя препилинг, който подготвя кожата за същинския химичен пилинг. След това се нанася самия пилинг. Специалистът следи реакциите на кожата по време на процедурата. След това следва неутрализация на пилинга с друг агент. На финала се поставя фотозащитен продукт. За пациента е от изключителна важност неговото използване в дните след пилинга, с цел да се предотвратят нежелани петна. Като време манипулацията е с продължителност 15-20 мин.

Пилинги процедура

Възстановяване

Дискомфорта, се изразява с леко пощипване и парене по време на процедурата, умерено зачервяване, излющване на кожата 2-3 дни след пилинга. По време на лечебния курс е задължително ползването на фотозащитен крем за предпазване от слънчевите лъчи и предотвратяване на евентуални усложнения. Употребата на фотозащитен продукт е препоръчителна целогодишно.

Пилинги Възстановяване

Усложнения

Макар и рядко, странично действие може да се прояви под формата на хиперпигментация, обикновено при пациенти, не спазвали указанията за използване на фотозащитни средства.

Пилинги Усложнения

Резултати

Подобряването на състоянието на кожата след химичен пилинг с Йеснеров разтвор се дължи на премахването на повърхностния слой на кожата и разкриването на нова, по-нежна и млада кожа. Видимото подобрение на кожата се дължи на подобряване тургора, хидратацията и изглаждане на фините бръчици и намаляване дълбочината на по-изразените; изравняване на тена, дължащо се на премахване на неестетичната пигментация; регулиране на мастната секреция, свиване на порите.

Пилинги резултати

PQAge пилинг

PQAge e пилинг от ново поколение, резултат на задълбочени проучвания на Promoitalia, който посреща нуждата от минимално инвазивни процедури. Иновативен, безопасен и лесен за употреба пилинг.

Нова формула индикирана за:

Атравматична биореитализация

Отстраняване на кожни недостатъци

Тъканна регенерация

Третиране на чувствителна кожа

PQAge med гарантира незабавен стягащ и лифтинг ефект

PQAge med е комбинация от trichloroacetic acid стбилизирана в определено количество Urea peroxide, която оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата по един умерен и неагресивен начин.

Ексклузивната комбинация от активни компоненти прави PQAge med абсолютно не агресивен пилинг, който може да се използва целогодишно.

 

Пилинги pqage

Мощен лифтинг ефект

Възможност да се третират пациенти целогодишно

Мощно анти-вирусно и анти-бактериално действие

Пластифициращо действие

Възможност да се третират всички типове кожа

За третиране на:

Ревитализиране на лице, шия, деколте

Стрии

Пресни белези

Вътрешна повърхност на бедра, ръце

Акне

Дисколороция на кожата

Противопоказания

Раздразнена кожа

Алергия към някои от компонентите на продукта

Херпес симплекс в активна фаза

Дерматит

Бременност и кърмене

Цени

Enerpeel SA (салицилов пилинг)

70 лв. за една процедура

Enerpeel PA (пирувиков пилинг)

70 лв. за една процедура

Enerpeel TCA (трихлороцетена киселина 20%)

100 лв. за една процедура

Enerpeel TCA strong (трихлороцетена киселина 40%)

120 лв. за една процедура

Еnerpeel MA (манделов пилинг)

70 лв. за една процедура

Enerpeel GA (гликолов пилинг)

70 лв. за една процедура

Enerpeel JR (йеснеров пилинг)

70 лв. за една процедура

Enerpeel EL (зона очен контур)

80 лв. за една процедура

Enerpeel hands (пилинг за ръце)

80 лв. за една процедура

PQAge лице

120 лв. за една процедура

PQAge лице, шия и деколте

240 лв. за една процедура