Биостимулиращи дермални филъри

Ellansé ™ – Елансе дермални филъри

Ellansé ™, носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри!

Ellansé ™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, която въвежда нова ера на безопасни и новаторски решения за козметични процедури на лицето.

Конци Ellanse Logo

Дермалната серия филъри Ellansé ™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки, стимулира образуването на естествен колаген от тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.

Конци Ellanse

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с чиято помощ се поддържа нейното стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността си за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето. Еllansé ™ използва естествената реакция на организма, за да стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) – възстановяване на свеж, младежки вид. Ellansé ™ отговаря на вашите нужди за красиви, свежи, по-трайни и ценово-ефективни резултати. Неговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи

Дермалната серия филъри Ellansé се предлага в четири варианта: Ellansé ™- S (1 година), Ellansé ™- M (2 години), Ellansé ™- L (3 години) и Ellansé ™- E (4 години).

Цени

Елансе S (1 година)

700 лв. за 1 мл.

Eлансе M (2 години)

850 лв. за 1 мл.

Елансе L (3 години)

980 лв. за 1 мл.

Елансе E (4 години)

1200 лв. за 1 мл.