VIT: JAL

Ревитализиращ микс

Една специална комбинация от витамини, аминокиселини и хиалуронова киселина в един единствен продукт!

Поради ежедневното излагане на факторите на околната среда, кожата загубва еластичността, тонуса и хидратацията си. Тези вредни ефекти се увеличават с годините. Специалната комбинация от неретикулирана хиалуронова киселина и липоева киселина подхранва кожата със съставки, които тялото не може само да произведе в нужните количества (като хиалуроновата киселина, витамини, минерали, коензими, липоева киселина и др.). Този коктейл, освен това, стимулира микроциркулацията по начин благоприятстващ клетъчния обмен и метаболизма. Очевидната загуба на тонуса на кожата е симптом за липсата на такива вещества, които позволяват кожата да се поддържа еластична и тонизирана във времето. Ревитализирането на кожата действа така, че клетките да могат да възстановяват гореспоменатите вещества. Така ревитализирането на кожата и нейното стимулиране помагат в борбата срещу остаряването й, като в същото време се борят срещу причините и ефекта от тях.

Vit jal

Индикации:

Фини линии и бръчки

Дехидратирана кожа

Основни съставки:

Хиалуронова киселина

Една от основните съставки на съединителната тъкан, отговорна за хидратирането и еластичността на кожата.

Липоева киселина

Най-добрият антиоксидант заради силата й да неутрализира свободните радикали във всички зони на клетките (липофилни и хидрофилни). Това е една от основните разлики между липоидната киселина и всички други антиоксиданти, като витамин С и Е.

N-Ацетилцистеин

Познат като NAC е нетоксична субстанция и мощен антиоксидант с директно действие срещу свободните радикали, тази молекула, поради структурата й, успява лесно да премине през клетъчните мембрани.

Витамин D

Активна роля в основния метаболизъм на клетките в тъканите.

Витамин В

Ревитализиращо действие. Подобрява общия вид на кожата, придавайки й младежки вид, даже и в случаи когато са налице първите признаци на стареенето й.

Приложение:

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата.

Препоръчва се една процедура на всеки две седмици (от 4 до 6 процедури).

Поддържаща терапия: две сесии годишно.

VIT: JAL