Teosyal Redensity I

REDENSITY I – BEAUTY BOOSTER

Уплътняване на дермата и превенция на признаците на стареене

TEOSYAL REDENSITY I – ексклузивна патентована формула за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ способността на кожата да ОТРАЗЯВА СВЕТЛИНАТА.

TEOSYAL REDENSITY I представлява уникална комбинация от 6 аминокиселини, 8 антиоксиданта, витамин В и хиалуронова киселина за възстановяване на блясъка на кожата.

Естетична мезотерапия TEOSYAL REDENSITY I

Teosyal Redensity I е най-новият продукт на лаборатория Теоксан – лидер в производство на продукти за филинг с хиалуронова кислина. За разлика от продуктите за мезотерапия в TEOSYAL REDENSITY I освен хиалуроновата киселина са добавени аминокиселини, антиоксиданти и витамини. Това го прави уникален като състав и много по-ефективен. Малки количества от препарата се инжектират по цялото лице, шията и деколтето. Благодарение на добавеният лидокаин неприятните усещания са сведени до минимум. Още няколко дни след процедурата се наблюдава изсветляване на кожата, промяна в тургура и свежестта й. Доказано е хистологично уплътняване на колагеновите фибри и подобряване на обмяната на веществата в кожата. В резултат кожата става жизнена и по-добре отразява светлината.

TEOSYAL REDENSITY I – Придава блясък и оптимална хидратация. Подобрява качеството на кожата.

Патентованата формула на Redenesity I е фокусирана върху дълготрайната хидратация, реструктуриране на тъканите и регенерацията на клетките. Иновативната концепция посреща нуждите на пациенти, които желаят да забавят появата на първите линии и бръчки. Redenesity I е перфектното решение за поддържане и удължаване на ефекта от естетичните процедури при пациенти с по-зряла кожа.

 

Ексклузивна 3 в 1 патентована формула

 

  • Висока концентрация на хиалуронова киселина
  • Обогатена с 14 есенциални добавки, естествено присъстващи в кожата
  • Лидокаин

За оптимален резултат се препоръчва да бъдат напревени 3 процедури през интервал от 3 седмици.

Teosyal Redensity I