Revital Tonic

Ревитализиращ тоник

Изключителна формула, съставена от ферментирала папая, естракт от пъпеш, липоева киселина и N-ацетилцистеин. Антиоксидантна и стягаща терапия за тялото.

Revital tonic

Индикации:

Девитализирана кожа

Асфиктична, атонична кожа

Стрии

Основни съставки:

Ферментирала папая

Папаята принадлежи към семейството на Cricacee и е богата на витамин А, С и Е. витамин с притежава силни антиоксидантни свойства, свързва се със свободните радикали и стимулира имунната система. Друга важна съставка на папаята е токоферола (витамин Е), която предпазва кожата от негативното действие на околната среда.

Пъпеш

Основната съставка, която е извлечена от семената на пъпеша е супер оксид дисмутаза (SOD), който действа директно като антиоксидант.

Липоевата киселина

Един от най-добрите антиоксиданти поради силата ù да неутрализира свободните радикали във всички зони на клетките (липофилни и хидрофилни).

N-Ацетилцистеин

Познат като NAC е нетоксична субстанция с мощен антиоксидантен ефект. Структурата на молекулата му позволява да проникне лесно през клетъчните мембрани. NAC играе ключова роля за поддържането на едно адекватно ниво на глутатион (GSH) в клетките, като ги предпазва от токсичното действие на околната среда.

Приложение:

Броят на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата.

Резултатите са видими още след първата процедура.

Препоръчва се по една процедура седмично (общо десет процедури).

Поддържаща терапия: две сесии годишно.

Revital Tonic