Основна цел екипа на Спектро Естетик е да предоставина своите клиенти висококачествени продукти и ефективни решения.

 

За постигане на тази цел ние разчитаме на висококвалифициран екип от специалисти в областта на медицината, кинезитерапията, както и на качествени продукти с доказан произход.

 

За да гарантираме най-добро качество на обслужване на нашите клиенти, ние непрекъсното организираме презентации и обучения свързани с новите продукти и последните световни тенденции в областта на дерматологията и естетичната медицина.

 

Лекарите от екипа посещават всички международни конгреси по дерматология и венерология (EADV), както и всички курсове по естетична медицина (IMCAS, EMMA), където непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.

 

С какво се различаваме?

ВИСОКОЧКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ, ПОДКРЕПЕНИ СЪС СЕРИОЗНИ КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

Всички продукти и технологии в Спектро Естетик са разработени от фирми, лидери в областта на дерматологията и естетичната медицина.

Екип Спектро Естетик: logo team

Alma Laser, Israel

Световен лидер в разработването на инновативни лазерни технологии и предоставянето на модерни решения за резултатни естетични процедури. Комбинира познанията на израелската медицинска наука и военни технологии, които подобряват в пъти резултатите от лечението.

Laboratoires Teoxane

Една от трите най-големи компании в света произвеждащи дермални импланти на базата на хиалуронова киселина. Продуктите TEOSYAL се дистрибутират в повече от 80 страни в целия свят. Инжектирани са над 600 000 спринцовки. TEOSYAL® е избран за най-добър инжекционен филър за 2008 година.

Syneron Medical

Наука. Резултати. Доверие. Над 10 милиона процедури проведени по целия свят с нашите продукти. Над 700 научни публикации. Над 25 000 водещи лекари работят с нашите продукти.

General Topics S.r.L

Водеща компания в областта на разработването и развитето на научно доказани решения за третиране на различни дерматологични проблеми. Тя е единствената италианска компания, спонсор на Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV).

Promoitalia S.p.A

Мултинационална компания, лидер в областта на естетичната медицина и пластичната хирургия. Вече повече от 15 години компанията продължава да залага на иноваторския подход. Нашата философия винаги се е основавала на научно-изследователските методи в търсенето на нови решения (благодарение на сътрудничеството от страна на Научно-изследователския Център и Медицинските Университети в цял свят) и налагането на нови тенденции на есетичния пазар.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Лекарите от екипа са специалисти по дерматология и венерология към Университетската Александровска болница. Всички посещават международните конгреси по дерматология и венерология (EADV), както и всички курсове по естетична медицина (IMCAS, EMMA), където непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.

ОТГОВОРНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ

Защото Вие сте нашата визитна картичка! Благодарим Ви за доверието!

НЕПРЕКЪСНАТИ ОБУЧЕНИЯ

За непрекъснато усъвършенстване на екипа ние непрекъснато организираме презентации и обучения в нашия демо-център. Тук младите специалисти от екипа могат да получат и обогатят знанията си, да видят най-новите технологии и тенденции в областта на естетичната медицина и дерматологията.

НЕЗАБАВНА РЕАКЦИЯ ПРИ ВЪЗНИКНАЛ ВЪПРОС

За Вашата сигурност и комфорт нашите специалисти ще Ви предоставят пълна информация относно вида и състава на продуктите, както и всички сертификати на апаратурата, което гарантира безопасни и дълготрайни резултати.

Екип Спектро Естетик

Екип Спектро Естетик: Д-р Емил Тодоров Бърдаров

Д-р Емил Тодоров Бърдаров е клиничен ординатор. Завършва медицина през 1992 година. В София. Придобива специалност през 1997 година. Автор или съавтор e на 12 публикации. Участник в 21 национални и международни Конгреса.

Екип Спектро Естетик: Мария Стоянова

Мария Стоянова – кинезитерапевт

Екип Спектро Естетик: Гергана Петкова

Гергана Петкова – мениджър