Teosyal Redensity 1

TEOSYAL REDENSITY 1 – ексклузивна патентована формула за УПЛЪТНЯВАНЕ на ДЕРМАТА и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ способността на кожата да ОТРАЗЯВА СВЕТЛИНАТА.

TEOSYAL REDENSITY 1 представлява уникална комбинация от 6 аминокиселини, 8 антиоксиданта, витамин В и хиалуронова киселина за възстановяване на блясъка на кожата.

Естетична мезотерапия TEOSYAL REDENSITY I

Teosyal Redensity 1 е най-новият продукт на лаборатория Теоксан – лидер в производство на продукти за филинг с хиалуронова кислина. За разлика от продуктите за мезотерапия в TEOSYAL REDENSITY 1 освен хиалуроновата киселина са добавени аминокиселини,антиоксиданти и витамини. Това го прави уникален като състав и много по-ефективен. Малки количества от препарата се инжектират по цялото лице,шията и деколтето. Благодарение на добавеният лидокаин неприятните усещания са сведени до минимум. Още няколко дни след процедурата се наблюдава изсветляване на кожата ,промяна в тургура и свежестта й. Доказано е хистологично уплътняване на колагеновите фибри и подобряване на обмяната на веществата в кожата.В резултат кожата става жизнена и по-добре отразява светлината.

За оптимален резултат се препоръчва да бъдат напревени 3 процедури през интервал от 3 седмици.

Цени

Redensity I 3 ml.

570 лв. за една процедура

Redensity I 1 ml.

240 лв. за една процедура

Teosyal Meso 1 ml.

300 лв. за една процедура